Blogje #2 Pakwerk met een hamster

Sam is een hamster van bijna een jaar inmiddels, ze komt uit een tuincentrum en ik kon haar echt niet laten zitten, nou eigenlijk hij want volgens de medewerkers van dit tuincentrum was het een een mannetje. Dit bleek niet zo te zijn maar ze heeft de naam Sam gehouden. Sam is een hele mooie hamster maar haar karakter is helaas niet zo mooi.

”’ze liep rustig door de ren en sprong ineens met vier poten in mijn pols

Bijt incident

Sam heeft een tijd bij mij gewoond, de eerste weken was ze heel lief maar na twee weken had ze me vinger te pakken en beet ze hard, zeg maar zo hard dat ze door me vinger heen beet. We dachten dat het uit frustratie was, daarom is ze verhuisd naar mijn collega Manja, daar kon ze meer ruimte krijgen en die had ze nodig. Na een aantal weken kwam ze bij Manja tot rust.

In de ren

Manja besloot Sam een keer in de ren te doen, Sam vraagt regelmatig om aandacht en zo kan ze haar energie even kwijt. Sam werd in het vervoers-bakje in de ren gezet, Sam ging rustig rond lopen en na een tijdje wil Manja het vervoers-bakje er uithalen, Sam komt rustig kijken en springt ineens met vier poten in Manja haar pols, later bleek dat Sam ook gebeten heeft, Manja heeft geluk gehad dat ze geen grip had op haar pols.